BOJLER EL.ATLANTIC STEATITE CUBE 75 L ATL WM APE 1,5 kW

Add Your Review |

Raspoloživost: Nema više proizvoda na zalihama!

STEATITE CUBE
Sa Steatite Cube, Atlantic je predstavio novi poboljšani bojler kvadratnog dizajna opremljen izvanrednom Steatite tehnologijom .

Dizajn koji štedi prostor odgovara specifičnostima vašeg interijera. To jamči savršenu proizvodnju tople vode i toplinsku udobnost!
1.258,70 kn
1.107,66 kn

PREDNOSTI Dizajnirana za jednu osobu do velike obitelji , Atlantic Steatite Cube je izvrstan izbor za Vašu pripremu tople vode! Bez vidljive fiksacije, Steatite Cube se lako i brzo instalira zahvaljujući zidnim pločicama i šablonu za bušenje. Osigurava lako održavanje jer se grijaći element može ukloniti bez ispuštanja spremnika. Intuitivna upravljačka ploča s gumbom za brzo biranje načina rada i svjetlosnim indikatorom za grijanje čine ga jednostavnim za korištenje . Steatit tehnologija štiti grijač sa svim vrstama vode , čak i najagresivniji! Steatite Cube osigurava kvalitetu i trajnost kroz ove značajke: dijamantna emajlirana obloga unutarnjeg spremnika ventil za rasterećenje koji osigurava sigurnost u slučaju bilo kakvih kvarova ili porasta tlaka magnezij anoda za povećanu zaštitu spremnika dielektrična spojnica koja sprečava koroziju specifična brtva za usne koja sprečava hrđanje oko prirubnice Steatite Cube je sukladan s IP 24 , slijedeći europske standarde za električnu sigurnost i zaštitu korisnika. Što se tiče uštede troškova i energije, Steatite Cube sadrži precizan mehanički termostat s integriranom sigurnošću i visokoučinkoviti dovod vode. Način odsutnosti i visoke gustoće bez CFC-a omogućuju još veću uštedu !

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.